Sponsors

Als onderdeel van de Chirofeesten in Kasterlee, heeft de Halfoogstjogging ook nog enkele extra sponsors die mee zorgen voor een geslaagde jogging. We lijsten ze op deze pagina graag voor u op:
 

halfoogstjogging kasterlee sponsor runners lab RUNNERS’ LAB

“It’s not about the shoe, it’s about you!” 

Runners’ lab streeft ernaar om uw sportieve prestaties te verbeteren en wil daarbij sportblessures vermijden met professioneel advies voor zowel amateur lopers als professionele atleten.

Tel: +32 3 775 22 13
WhatsApp Live Chat: +32 479 05 65 99
Email: hello@runnerslab.be
Website: https://www.runnerslab.be

 

MYFITBODYPLAN

Bewegen en gezonde voeding gaan hand in hand. Wij, als personal trainer en fit coaches helpen om jou om de juiste balans te vinden tussen sporten en voeding in jouw huidige levensstijl én met de juiste mindset.In onze persoonlijke begeleiding zetten we de puntjes op de i in jouw voedings- en beweegpatroon. Zo gaan we samen voor maximaal resultaat en voor de beste versie van jezelf.

Wij helpen jou bij het behalen van jouw doelen. Of je nu vet wilt verliezen, fitter wil worden, afslanken, je prestaties bij een andere sport wilt verbeteren of jouw blessures wil verminderen.

Bovendien kun je in samenspraak met ons team realistische doelen stellen. Vaak zijn we ambitieus als we starten met trainen. Maar onrealistische doelstellingen gaan ons niet helpen. Haal je een doel niet of niet snel genoeg? Dan verlies je de motivatie om verder te gaan met het veranderen van je levensstijl. Wij helpen jou kleinere doelen bepalen, zodat je stapsgewijs naar je ultieme doel toewerkt. Dit vergroot de kans op slagen.

Wil je graag meer info, een personal training intake gesprek, bodyscan of voedingsadvies contacteer ons dan zeker!

Tel: +32 497 12 61 67
IG/fb: joyce_peiman
Email: joycepeiman24@gmail.com